PROCÉS OBERT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA. REPLANTEJAR LA FONT DE LA PLAÇA DE LA CARRETERA.
L’Ajuntament de Llubí ha iniciat un procés obert de participació ciutadana per tal de conèixer el parer de les llubineres i llubiners en relació a la destinació de la font situada a la plaça de la Carretera.
L'objectiu del procés participatiu és recollir les aportacions i propostes ciutadanes per tal de trobar una solució definitiva als problemes derivats de l'actual ubicació de la font.
Les opcions que tenim actualment són:
1. Canviar la ubicació de la font i instal·lar la font (sense els estancs annexos) al jardí botànic de l'avinguda de Son Marget.
2. Deixar la font a la ubicació actual, fer un estudi de remodelació i dur a terme la inversió per evitar deficiències amb les bombes i el reciclatge de l'aigua.
3. Reconvertir la part basal de la font en una jardinera i deixar com a font únicament la part superior. Les bombes impulsores s’haurien de traslladar al quadrat superior i s’hauria d’estudiar un sistema de filtratge més efectiu de fulles i residus.
Tot i que l’ajuntament està estudiant les opcions, ens agradaria que ens féssiu arribar les vostres propostes. Així doncs, el procés participatiu es durà a terme de la següent forma:
1r.- Recull d'aportacions i suggeriments a les bústies situades a l’Ajuntament, la biblioteca, l’escola i l’Escoleta municipal. També ho podeu fer electrònicament (a través del web municipal i faceboock ). Fins dia 9 de maig.
2n.- El dijous 11 de maig, a les 19.30 h a la Sala Multifuncional, es durà a terme una reunió oberta de participació ciutadana (informació, debat i votació de les propostes.
3r.- Procés de participació i votació de dia 12 fins dia 20 de maig, tots els majors de 16 anys empadronats a Llubí podran votar, a les urnes ubicades a l’Ajuntament (horari d’oficina) i a la Biblioteca de 16.00 h a 19.00 h.
Bookmark and Share