Nou visualitzador urbanístic del municipi de Llubí
TIC Mallorca i l'Ajuntament de Llubí han desenvolupat un visualitzador urbanístic a partir de programari lliure. Aquest visualitzador és una eina de consulta urbanística pel ciutadà.
L'usuari pot navegar per la cartografia del municipi, així com conèixer la informació urbanística, tant urbana com rústica, mitjançant l'eina informació, que permet conèixer les característiques d'edificació d'un lloc . També permet cercar una parcel·la mitjançant la seva referència cadastral i convertir en pdf el nostre mapa. El visualitzador conté cartografia en format Web Map Service (WMS) d'altres administracions, per exemple cartografia Cadastral de la Direcció General del Cadastre, Ortofotografia de la IDEIB i el Pla Territorial del Consell de Mallorca. La tecnologia WMS permet compartir informació geogràfica a Internet, així com tenir accés a tota aquella informació que les administracions públiques posen a l'abast del ciutadà.

És tracta d'una eina senzilla, amigable i conté tota la informació necessària per a conèixer la normativa urbanística bàsica del municipi de Llubí.
Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços